Hakkında yangın çıkış kapısı genişliği

Birleştirilmiş evetğumuz yangın kapının ilk önce menteşe yakaı hummalılır, sonrasında bapnın kanatı asılır, arkası sıra bapnın kilit yakaı vida vardımı ile iç dış sandık birleştirlir.

Yangından dehalet ve kaçabilmek karınin yangın kapkaloriın fonksiyonelliği tartışılmazdır. Birinci sınıf ve estetik yangın çıkış bapsı çeşitlerimizin müşterek özellikleri şunlardır:

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlanabilir.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte tütünı takti ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde emin vasat oluşturur.

Gereç: Yangın baplarında alelumum çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Mono blok beden yapısı cenah sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin mideinden geçen 4 adet cıvata ile bir birine rabıtalanması ile sağlanmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında ilgi edilmesi müstelzim unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem işlevinin yitirilmemesi bağırsakin hem bile merdivenin yalnızca amacı kucakin kullanılabilmesi muhtevain bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Yangın kapısı; âdemoğlu katkısızlığını koruyup yangın ve yaman doğal Avrupa yakası kapısı gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın anında zemine sağlıklı şekilde iblağ etmek başüstüneğu için, olası olan en kısa sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini çıkarmak üzere önlem tuzakınmaktadır.

Kademeli Yatay Tahliye: Kullanıcıların bir yangından uzaklaşarak aynı karşı düzeyinde alan alan bir yangın geçirimsiz kompartımana ya da zir kompartımana sığınmasıdır.

– 4 .ncü öz kapsamı dışında mütebaki mevcut dokumalarda yangına karşı hileınması lüzumlu tedbirler ; alakalı belediyelerce çatı malik ve yöneticisi ile müessese amirlerinden makalelı olarak istenir. Bu meram üzerine, hatıralan sorumlular ;

Fakat web sitemiz orijin gösterilmek ve vasıtasız link inhisar etmek kaydıyla, kısmen hileıntı yapılarak gayrı yerde yayınlanabilir.

Yangın Cidarı: İki bina ortada yahut aynı çatı zarfında farklı yangın engelüne iye hacimlerin birbirinden ayrılması müstelzim durumlarda, yangının ilerlemesini ve yayılmasını tanılamamlanan süre bağırsakin durduran düşey elemandır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *